www.underenhund.dk

HVORFOR KØBE TIL EN TUSSE - NÅR DU KAN FÅ DET FOR EN HUND

Sjovt, anderledes og super god pris
Varerne er brugte - men i absolut flot stand. Skulle der være noget at bemærke, skriver vi det ved hver enkelt varer, så står der ikke noget om et lille hak eller andet, så er det fordi varer stort set ser ud som om den er ny." Da der er tale om brugte ting 'loppemarked' - har vi kun det antal af tingene, der står ved hver enkelt......
SHOPPENS VAREGRUPPER:
  
A: Karaffel & Kande
G: Op på væggen
M: Reklame mm.
 
B: Skåle og vaser H: Vin & Spiritus O: Over en hund
C: Sært & Sjovt I:  Køkken m.m. P: Klassisk Blå
D: Klassisk & flot J: Kaffe & Te R: Sølv Messing
E: Lamper mm K: Bogstaver De Nyeste Fem
F: Musik, bøger o.l. L: Den gamle Jul  

Om køb Kontakt
Imponerende sølvlysestage


Varegruppe : R

Flot lysestage i sølv (plet) i en imponerende størrelse. Pæn stand uden synderlige spor af gennempudsning. Til gengæld skal du lige (varmt vand og opvaskemiddel) vaske alle resterne af pudsemiddel af rundt i kroge og kanter, så den får sin fordums stil tilbage. Rigtigt flot

Varenummer: R-1950
Porto : 49 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale
Kageske / tartelet spade i sølv


Varegruppe : R

Tarteletspade eller kageske - totårnet sølv (dvs messing der er forsølvet, så i realiteten er der ingen forskel før man har pudset så meget at der bliver hul i sølvlaget). Pæne og nyttige - et lidt sjældent stykke bestik at have. Ved bestilling skriv i kommentarfeltet om du bestiller den til højre eller venstre (eller begge) på øverste foto.

Varenummer: R-1944
Porto : 39 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale
Sølvfad med låg - serveringsfad med stil


Varegruppe : R

Skal du servere maden med lidt stil, så er her et sølvfad med låg, så maden holdes varm lidt længere. fadet er i pletsølv (eller det der kaldes "to tårnet") det vil sige at det er messing belagt med et lag sølv. Som det sees er sølvet pudset igennem på låget - hvor der nok har siddet et mærke, som har ætset det. Et par andre steder er der også slid, men i mindre pletter. Fadet og låg er stadigt flot - både til brug og som dekoration.

Varenummer: R-1942
Porto : 49 kr.
Er varen reserveret : Ja, 9/9 CV, TapernøjeVis andre varer af dette materiale
Gammelt hånd spejl med facetslebet kant
Gammelt Håndspejl i pletsølv til sminkebordet

Varegruppe : C

Fint gammelt spejl i pletsølv med dekoration. Spejlet har facetslebet kant. På bagsiden inskriptionen Karen - 24-72-21. Bemærk at der er en lille ridse i spejlet - kan sees på øverste foto - men det er også billigt.

Varenummer: C-1818
Porto : 49 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale
Bæger med dobbelt hank, Sølvplet
Klassisk facon med dekoration på hankene

Varegruppe : R

Smuk sølvbæger med hanke i begge sider (du skal lige pudse det, som du kan se på foto, men det er flot). Organiske former i 30'er stil med dekoration ved toppen af hanken. Meget velholdt sølvplet (det der også kaldes to tårnet sølv - altså rent sølv, lagt uden på et andet materiale). En smuk ting til dekoration, som kan holde sig flot i mange år endnu uden at tage skade.

Varenummer: R-1602
Porto : 49 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale
5 bestikdele, sølvplet, ABSA
Ta'tøj i sølvplet kageske, ske, stegegaffel mm

Varegruppe : R

5 stk i samme serie. Pletsølv ( 1 tårnet) ikke særligt høj sølvkvalitet, men i god stand og flot på bordet. I foto for neden er top af del indsat (alle er ens) samt tekst på bagside af bestikket. De er rigtigt flotte og du bliver ikke skuffet. Sælges kun samlet

Varenummer: R-1281
Porto : 59 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale
Meget stort R af børstet stål
Billedet er ikke så godt - men bogstaverne er ret "fede"

Varegruppe : K

Meget flotte og store bogstaver i rustfri stål. Nærmest som "Børstet stål", så de kan gøres rene og holdes blanke på samme måde som f.eks. hårde hvidevare o.l. (f.eks. med lidt flydende skurepulver "wim"...) Bogstaverne er ret tunge så du kan enten stille dem på hylde eller bruge de monterings (afstandsstykker) der sidder på bagsiden - en skrue uden hoved i væggen og så afstandsstykket ind over. Bemærk, det er ikke alle bogstaverne, der kan balancere, hvis du blot vil stille dem op.

Varenummer: K-265
Pris : 150 kr. (1 stk.)
Pris : 150 kr.(samlet pris for alle nævnte)
Porto : 80 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af denne farve

Kageske i rustfri stål, blankpolere
Sådan en mangler man altid

Varegruppe : R

Det er bare praktisk at have en når man skal bruge den - til lagkagen, desserten eller tarteletter o.s.v. Her et par rigtigt gode skeer i alm. rustfri stål - der er blankpolerede (dvs at de næsten er "sølv-blanke". Flot stand selvfølgeligt - mest beregnet til at du kan "købe med" når du bestiller andre ting.....

Varenummer: R-1140
Porto : 39 kr.
Er varen reserveret : SOLGT 14/9Vis andre varer af dette materiale
Lille sølvfad med hank, sølvplet
Art Noveau (skønvirke) stil. Et rigtigt kønt

Varegruppe : R

Fadet er flot, men i midten (bunden) af fadet er der nogle små pletter, hvor sølvlaget er ved at være pudset af. ellers er fad og sølvbelægning i flot stand, så du kan sagtens have det stående som det er, eller med noget i. Hvis det havde været uden de små (de er små) plette i bunden, havde prisen været betydeligt højere ! Virkelig smuk 30'er design.

Varenummer: R-922
Porto : 59 kr.
Er varen reserveret : NejVis andre varer af dette materiale